Категорія: Новини

👁 51

Виклики та пошук рішень: дискусія про недофінансування Суспільного в Івано-Франківську

Недофінансування та виклики, які постали перед суспільним мовником у зв’язку із цим, – про це дискутували за круглим столом в Університеті Короля Данила. У дискусії взяли участь продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська та менеджерка Наталія Кияницька, шеф-редактор ТО Бюро новин Юрій Надольський, керівниця радіо Наталія Асатурян, а також громадські активісти, журналісти, науковці, медики та представники…

Read more
 

“Штефкова валіза”: ярмарок задля допомоги безпритульним

У дворику, поблизу Просвіти, в Івано-Франківську на щомісячному арт-ярмарку «Штефкова валіза» продавали кулінарні страви. Акція була благодійною, виручені з неї кошти організатори перерахували на допомогу безпритульним тваринам.

Read more
 

Чотири студентські команди коледжу фізвиховання представили у Івано-Франківську

Спортивні клуби івано-франківського коледжу фізичного виховання цього сезону виступають у чотирьох всеукраїнських професійних лігах. Баскетбольна коледжу виступає у Вищій лізі. Футзальна команда та дві волейбольні – чоловіча і жіноча – грають у Першій лізі.

Read more
 

Диктант єдності сьогодні писали у Прикарпатському виші

Диктант єдності сьогодні у День української писемності та мови писали в університетах області, зокрема, у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Це 18 традиційний радіодиктант, який пишуть в Україні.

Read more
 

UA: КАРПАТИ запрошує громадськість брати участь у проекті “Дебати на вимогу”

  Новий проект для радіо та digital-платформ “Дебати на вимогу” презентували сьогодні на Івано-Франківській філії Суспільного. “Дебати на вимогу” — це можливість для усіх громадян на платформах Суспільного мовника обговорити вирішення важливих проблем. Презентував проект на філії в Івано-Франківську журналіст UA: КАРПАТИ Любомир Зубик: “Це програма дещо нового формату, хоча ми вже подібний досвід мали…

Read more
 

“Спільно”: на Суспільному стартує новий проект про децентралізацію

На цих вихідних телеканали суспільного мовлення покажуть прем’єру нової щотижневої програми “Спільно”, де розглядатимуться проблеми і виклики, з якими стикаються громади у різних куточках України. Дивіться перший випуск на телеканалі UA: ПЕРШИЙ у суботу, 10 листопада, о 16:10, та в ефірі всіх регіональних філій Суспільного в неділю, 11 листопада, о 18:30. Проект “Спільно” піднімає питання децентралізації та пояснює…

Read more
 

Виставку живопису «EGO» Ореста Костіва відкрили в івано-Франківську

Орест Костів представив твори сюрреалістичного, абстрактно-геометричного та концептуального напрямів. Були також і реалістичні портрети. Загалом в експозиції 20 картин, половина з яких – у приватних колекціях.

Read more
 

Депутат косівської міської ради та місцевий житель в Івано-Франківську сьогодні розповіли про незаконну вирубку лісів

15 перевірок за зверненням жителів щодо нелегальної вирубки лісів у лісовому господарстві Косівського району провела обласна екологічна інспекція у 2018 році. Планові перевірки лісових господарств обласна державна екологічна інспекція проводить раз у два роки. Наступна – у 2019. Перевірку проводять за зверненням жителів.

Read more